Tänka sig, våren är äntligen här på allvar. Vips så försvann snön! Man fattar det knappt, förra veckan var det fortfarande en massa snö på min gård, igår plockade jag och Tuva tussilago. Det härligaste denna tid tycker jag är fågellivet, överallt hörs fågelsång, gässen sträcker över gården och tranorna trumpetar.

Tuva och jag har fredagsmys ikväll med Talang på 4:an. I granngårn verkar det vara fest, för det är nån bas som dunkar så man tror det är pannan som kokar. Hoppas dom har kul i alla fall.

Såg på www.finnskogenalg.nu att en vargj*vul setts i trakten av Enviken-Nyfäboden. Har även funderingar på om ett nytt revir är på gång här nu, spår och revirmarkering har setts innan snön gått bort här i grannbyn Hedgårdarna www.vargobs.se. Kan inget annat än att säga att jag starkt ogillar det!

Ut och njut av våren! Trevlig helg!