Då var man inne på andra veckan med omvårdnadsstudierna. Jag har verkligen fullt upp med läsandet, skriva inlämningsuppgifter, ta han om Tuva och leka med henne, fixa med hundarna, hus, ved, elda, matlagning…., tjohooo. Sen vill man ju vara social oxå och träffa alla mina underbara vänner med och utan barn, öppnis, fika med mammorna från föräldragruppen och så en del ärenden på det. Sen längtar jag till vårfjället med hundarna och fjällets vita vingar, men den tiden kommer… Blir lite tid för bloggen nu, men ett och annat inlägg ska man väl hinna med. Skönt att ta en liten paus ibland. Läser nu Medicinsk grundkurs på 5 veckor med tillhörande inlämningsuppgifter varje vecka. Förra veckan läste jag om hälsa och ohälsa, cellen, vävnader, organ och organsystem, cancersjukdomar och om nervsystemet. Nervsystemet var väl den jobbigaste biten och jag tappade fokus i slutet av veckan. Men nu har jag fått fokus tillbaks och läser denna vecka om våra sinnen, andningen och cirkulationen.