Nu börjar man bli pigg igen smiley och igår var vi bortbjudna så det blev fredagsmys hos Sara Andreassen som fyllde år dagen till ära. Jättetrevlig kväll, Tuva och Saras son Eskil lekte ända tills vi åkte, efter kl 22.

Idag blir det mycket skid VM tittande, för ute blåser det hårda stormvindar och jag avskyr när det blåser, så jag håller mig inne och väntar på att vinden ska mojna.

Nu äntligen har jag fått beskedet på mitt beslut som jag skrev om tidigare. Efter mycket funderande beslutade jag att söka in på en utbildning. Föräldraledigheten varar ju inte för alltid och det känns svårt att gå tillbaks till jobbet när jag är ensam med Tuva och med dessa långa 17 timmars pass som vi jobbar. Så den 21 mars ska jag börja min undersköterskeutbildning, det ska bli kul och jag känner mig taggad!! Jag ska läsa på distans och jag vet att det passar mig utmärkt smiley